Ingatlanjog

angol és német nyelven is

Kérdése van?

Skype Konzultáció

Forduljon hozzám bizalommal

Kérdése van?

Skype Konzultáció

Forduljon hozzám bizalommal

Mivel fordulhat hozzám?

Korábban közjegyzői okiratok készítése során kialakított maximális precizitással és körültekintéssel készítjük el az ingatlanokkal kapcsolatos szerződéseket, egyoldalú nyilatkozatokat, adásvételi szerződéseket német és angol nyelven is. Képviseljük ügyfeleinket az ingatlan adásvétellel kapcsolatos hatósági eljárásokban, igény esetén adótanácsadó bevonásával, teljes körű kiszolgálást nyújtva ezzel ügyfeleinknek, hogy jogi szolgáltatásunkkal hozzájárulhassunk az ingatlanvásárlás öröméhez.

Adásvételi szerződések

Maximális precizitással és körültekintéssel megírt adásvételi szerződések angol és német nyelven is.

“Találd meg az otthonodat (…). Lehet, hogy nem a múltban találod meg, de találd meg, és akkor soha többé nem leszel elveszett.”

Pierce Brown

Mivel fordulhat hozzám?

Korábban közjegyzői okiratok készítése során kialakított maximális precizitással és körültekintéssel készítjük el az ingatlanokkal kapcsolatos szerződéseket, egyoldalú nyilatkozatokat, adásvételi szerződéseket német és angol nyelven is.

Adásvételi szerződések

Maximális precizitással és körültekintéssel

Képviseljük ügyfeleinket az ingatlan adásvétellel kapcsolatos hatósági eljárásokban, igény esetén adótanácsadó bevonásával, teljes körű kiszolgálást nyújtva ezzel ügyfeleinknek, hogy jogi szolgáltatásunkkal hozzájárulhassunk az ingatlanvásárlás öröméhez.

Kapcsolat

Elérhetőségem

Forduljon hozzám bizalommal az öröklési joggal, családjoggal, ingatlanjoggal, valamint társasági és cégjoggal kapcsolatban!

13 + 12 =

hu_HUHU_HU